Straatkompas Utrecht

Crisisopvang

Voor specifieke opvang klik op

PARANA KORT VERBLIJF / de Tussenvoorziening

Paranadreef 353 3563 WK Utrecht • 030 233 22 86

Parana Kort Verblijf is een tijdelijk opvang voorziening met als doel de crisissituatie te stabiliseren. Vanuit deze verblijfsplek werken mensen aan het oplossen van hun problemen. Daarbij krijgen zij ondersteuning van een team van woonbegeleiders en een persoonlijk begeleider. Parana Kort Verblijf heeft 19 tijdelijke opvangplaatsen voor één- of twee- ouder gezinnen en alleenstaanden vanaf 18 jaar. Er is 24 uur per etmaal een aanspreekpunt aanwezig.

    • Aanmelden via de Centrale Aanmelding van de Tussen-voorziening

BOKA / de Tussenvoorziening

Hitteschild 6 3402 EA IJsselstein • 030 687 20 00

Crisisopvang voor mannen en vrouwen vanaf 17 jaar (ook met kinderen). Biedt opvang zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Geen zware verslaving of psychiatrische problemen. De BOKA heeft ook een noodbed voor maximaal 3 nachten.

    • Aanmelden kan door de cliënt zelf of door de verwijzer via de Centrale Aanmelding van de Tussenvoorziening.

DE  VLUCHTHEUVEL  / KWINTES

Neuweg 95 1214 GN Hilversum • 035 623 18 07

De Vluchtheuvel is een algemene Crisisopvang. Wij vangen mannen, vrouwen en mensen met kinderen op voor maximaal 3 maanden. Individuen kunnen zich van 15 jarige leeftijd alleen aanmelden. Alle aanmelders moeten voldoen aan de landelijke criteria voor de regiobinding met de regio Gooi & Vechtstreek. Wij werken niet met wachtlijsten. Als er plek is, is die voor de eerste persoon die zich aanmeldt en voor opname in aanmerking komt. De Vluchtheuvel is niet bestemd voor mensen die slechts voor enige tijd onderdak zoeken, intensieve zorg nodig hebben, agressief zijn of te kampen hebben met té ernstige psychiatrische problemen.